ΔεΙγματα Γραφης

Δημήτρης
Το οδοντιατρικό κέντρο ID Dental Clinic αποτελεί μία σύγχρονη οδοντιατρική μονάδα που εξυπηρετεί ένα μεγάλο εύρος οδοντιατρικών εργασιών. Μέσα από το ID Dental Clinic κάθε πελάτης αποκτά ένα όμορφο, υγιές και λαμπερό χαμόγελο με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία, γεγονός που επιτυγχάνει ο επικεφαλής οδοντίατρος Γιάννης Ζιούνας, σε συνεργασία με τον ασθενή και με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. 
http://www.iddentalclinic.com/
Ελληνική
Η ίδρυση της Ε.Ε.Α.Μ. στηρίχθηκε στην ανάγκη της δημιουργίας ενός επιστημονικού φορέα που θα συνέβαλε με τις δυνάμεις του στην καλύτερη πρόγνωση των παθήσεων του μαστού, στη βελτίωση της υγείας των γυναικών που διαγιγνώσκονται με καρκίνο στο μαστό και στην πλήρη ίαση από τη νόσο. 
http://http://www.hbis.gr/
Δημήτρης
"Ο Πλαστικός Χειρουργός που αναλαμβάνει μία αισθητική ή/και λειτουργική αποκατάσταση μπορεί να απαντήσει με εγκυρότητα τι είναι εφικτό και με ποιόν τρόπο μπορεί να επιτευχθεί"
http://http://http://http://www.dmastorakos.gr/el/ydra
Keresbino
Ένα Boutique Hotel που φέρει την αύρα των ανθρώπων που το δημιούργησαν τον 19ο αιώνα αλλά και την υψηλή αισθητική των ανθρώπων που το αναβάθμισαν σε χώρο φιλοξενίας, που συμβάλλει στην υψηλή τουριστική υποδομή της Ύδρας.
http://www.keresbinohydra.gr/el/ydra
Laser
Ο γενικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Δοντάς, με εξειδίκευση στη Laser Χειρουργική ερευνά και εφαρμόζει στο ιατρείο του αλλά και στα συνεργαζόμενα με αυτόν νοσοκομεία μεθόδους που αποδεικνύονται αποτελεσματικές και όσο το δυνατόν λιγότερο αναίμακτες και επώδυνες.
http://http://http://http://lasersurgery